Vi har det svenska golfparadiset runt hörnet!

Skåne är en av Europas golfbanetätaste regioner. Inom en timme kan du nå 70-80 banor med bil och runt knuten har vi banor som står värd för internationella stortävlingar.

Inom ca 20 minuter når du både PGA Sweden National och Bokskogens golfbanor och på ytterligare 20 minuter kommer du till Barsebäcks Golf & Country Club. PGA National är dessutom en så unik bana att den näst närmaste PGA-banan ligger ca en timme från Barcelona… PGA Sweden National stod värd för Nordea Master 2014 och 2015.

I våra golfpaket har vi ett stort utbud av trevliga och välskötta banor i närheten och om du har önskemål om fler alternativ, hjälper vi gärna till att göra din golfresa minnesvärd.

Banor & priser

Året 2020

Vi har flertalet banor att välja mellan med möjlighet till olika golfupplevelser. På kvällen njuter ni av spaupplevelse med bastu och härliga utetunnor samt en 2 – rätters meny. I paketpriset ingår greenfee x 1, del i dubbelrum inkl. frukost samt en 2 – rätters meny per person. Alla hotellgäster har tillgång till Spaloungen samt tunnor och bastu. Saknas priser på de banor ni önskar, maila info@notesjo.se eller ring 040-483800

Golfpaket ska bokas minst två arbetsdagar före ankomst.
Klicka på respektive bana för att komma till dess webbsida med mer info.
Alla priser är frånpriser