På Nötesjö Hotell sätter vi smakfulla möten i fokus och du som servitris/servitör är den viktigaste länken till detta. Känner du som vi och har driv samt brinner för att ge gästen det lilla extra är det fritt fram att söka.

Nötesjö Hotell är det familjeägda och lantliga hotellet beläget i Svedala kommun i byn Nötesjö. Vardagar är det fullt tryck i våra konferenslokaler med fokus på konferensgäster och affärsluncher och på helger sänker vi tempot för att pyssla om de mindre sällskapen som njuter av god mat och stillsam spamiljö.

För att vara en kugge i Nötesjö-teamet krävs viktiga egenskaper som hög servicekänsla, flexibelt arbetssätt samt lyhördhet. Våra värdeord är smakfullt, omtanke och glimten i ögat och dessa ligger till grund både i hur vi bemöter varandra som kollegor och ut till kund och gäst. Du arbetar lösningsorienterat med ordningssinne för att säkerställa gästens upplevelse hos oss.

Du som söker har tidigare erfarenhet av hotell eller restaurangarbete under minst 1 år och har med fördel kunskap eller intresse för mat och dryck och känner dig bekväm med mötet med gästen. Det är även en stor fördel med kunskap i de engelska och tyska språket. Arbetstiden är förlagd på dag, kväll och helg.
Läs mer: www.notesjo.se

Arbetslivserfarenhet
Servitör/Servitris, 1-2 års erfarenhet (meriterande)
Språk: En fördel om du kan flytande engelska eller tyska
Körkort och egen bil krävs
Lön: Fast månadslön
Vi är kollektivanslutna
Vid ansökan märk ärende med: Ansökan servitör/servitris
Söker gör ni till Lotta Olsson vd, lotta@notesjo.se