Vi är ett familjeföretag och vi bryr oss!

Det är vi som driver Nötesjö. Tommy och Lotta Olsson, far och dotter. Tommy är entreprenören som haft stora framgångar i livsmedelsbranschen. Lotta är beteendevetaren som brinner för att få människor att må bra. Två starka viljor som oftast drar åt samma håll. Vi hade pratat länge om att göra något tillsammans, där vi kunde få utlopp för våra egenskaper och vår lust att skapa något nytt från grunden. När Nötesjö dök upp visste vi att det var rätt. 

En omfattande renovering och tusentals arbetstimmar senare står vi här, med en anläggning som vi är stolta över, med en fantastisk personal, en restaurang där bara det bästa är gott nog, riktigt fina konferenslokaler och rum som inretts med kärlek och känsla. Vi kommer aldrig att bli störst, men vi ska vara bäst på det vi gör och du ska alltid känna dig bekväm och välkommen hos oss på Nötesjö. 

Kontakta oss

Du är alltid välkommen att höra av dig till oss - ingen fråga är för liten. Ring oss på 040 - 48 38 00, mejla till info@notesjo.se eller använd formuläret härintill, så hör vi av oss.

Se 360°-bilder på våra lokaler

Hitta hit

Den idylliska skånebyn Nötesjö ligger bara fem minuter från Sturups flygplats. Från Malmö och Ystad följer du skyltarna från E65. Från Lund kör du mot flygplatsen och följer skyltarna i rondellen. Du parkerar gratis hos oss! Välkommen!

Nötesjö - Smakfulla Möten
Nötesjövägen 128, Nötesjö

23391 Svedala

Klicka för vägbeskrivning och detaljerad karta
kontakt3

POSTADRESS 

Nötesjö - Smakfulla Möten
Box 41, 230 32 Malmö Sturup


 

Boka online