Nötesjö – mitt i Backariket

Den idylliska Skånebyn Nötesjö ligger mitt i det vi kallar Backariket, med betesmarker, skogar och vandringsleder alldeles inpå knuten. Här, mindre än en halvtimme från Malmö, Lund och Ystad och bara fem minuter från Sturups Flygplats, lever vi ett gott liv omgivna av Skånes vackraste natur och följer årstidernas växlingar på nära håll. 

Alldeles i närheten finns också möjligheter till aktiviteter av de mest skilda slag, från golf och vandringar till fartfyllda upplevelser på Sturup Raceway och besök hos några av Backarikets många små livsmedelsföretag – gårdsmejerier, vinodlare, köttproducenter och mycket mer.

Vi är ett familjeföretag och vi bryr oss!

Det är vi som driver Nötesjö. Tommy och Lotta Olsson, far och dotter. Tommy är entreprenören som haft stora framgångar i livsmedelsbranschen. Lotta är beteendevetaren som brinner för att få människor att må bra. Två starka viljor som oftast drar åt samma håll. Vi hade pratat länge om att göra något tillsammans, där vi kunde få utlopp för våra egenskaper och vår lust att skapa något nytt från grunden. När Nötesjö dök upp visste vi att det var rätt. 

En omfattande renovering och tusentals arbetstimmar senare står vi här, med en anläggning som vi är stolta över, med en fantastisk personal, en restaurang där bara det bästa är gott nog, riktigt fina konferenslokaler och rum som inretts med kärlek och känsla. Vi kommer aldrig att bli störst, men vi ska vara bäst på det vi gör och du ska alltid känna dig bekväm och välkommen hos oss på Nötesjö. 

 Personal

Nötesjö är ett familjeägt hotell med en restaurang som vi är mycket stolta över. Vi ligger mitt i den skånska myllan, en halvtimme från Malmö, Lund och Ystad, en knapp timme från Köpenhamn och fem minuter till Sturups flygplats. Vi är helt enkelt en liten pärla på landet.

Vi behöver nu förstärkning i vår restaurang och söker dig som sätter kunderna i fokus! Du behöver ha minst 3 års erfarenhet av hotell och restaurang med inriktning mot servering. Du kan och vill ta egna initiativ i ditt dagliga arbete. Du har känsla för hur man gör det lilla extra för gästerna och när det emellanåt blir mycket att göra så lägger du i en högre växel. Vi hoppas att du är en jordnära person som har glimten i ögat och en positiv inställning till ditt arbete och dina kollegor.Vi lägger stor vikt vid rätt attityd och viljan att utvecklas, och att du brinner för möten med våra gäster! Den aktuella tjänsten gäller 100% med start omgående.

Det är viktigt att du kan jobba både dag- kvälls- och helgpass, att du behärskar svenska språket och har goda kunskaper i engelska då arbetet innebär kundkontakter. B-körkort och tillgång till bil är inte ett krav för jobbet men en förutsättning för att du ska kunna komma till och från ditt arbete.

Välkommen med din ansökan! Skicka ditt CV till Christoffer@notesjo.se

Vi ser fram emot att få veta mer om just dig!

 

 

Kontakta oss

Du är alltid välkommen att höra av dig till oss - ingen fråga är för liten. Ring oss på 040 - 48 38 00, mejla till info@notesjo.se eller använd formuläret härintill, så hör vi av oss.

Se 360°-bilder på våra lokaler

Hitta hit

Den idylliska skånebyn Nötesjö ligger bara fem minuter från Sturups flygplats. Från Malmö och Ystad följer du skyltarna från E65. Från Lund kör du mot flygplatsen och följer skyltarna i rondellen. Du parkerar gratis hos oss! Välkommen!

Nötesjö - Smakfulla Möten
Nötesjövägen 128, Nötesjö

23391 Svedala

Klicka för vägbeskrivning och detaljerad karta
kontakt3

POSTADRESS 

Nötesjö - Smakfulla Möten
Box 41, 230 32 Malmö Sturup


 

Boka online
Boka online