Vi har det svenska golfparadiset runt hörnet!

Skåne är en av Europas golfbanetätaste regioner. Inom en timme kan du nå 70-80 banor med bil och runt knuten har vi banor som står värd för internationella stortävlingar.

Inom ca 20 minuter når du både PGA Sweden National och Bokskogens golfbanor och på ytterligare 20 minuter kommer du till Barsebäcks Golf & Country Club. PGA National är dessutom en så unik bana att den näst närmaste PGA-banan ligger ca en timme från Barcelona... PGA Sweden National stod värd för Nordea Master 2014 och 2015.

I våra golfpaket har vi ett stort utbud av trevliga och välskötta banor i närheten och om du har önskemål om fler alternativ, hjälper vi gärna till att göra din golfresa minnesvärd.

Banor & priser

Frånpriser per person, greenfee och övernattning i dubbelrum inklusive frukost. Golfpaket ska bokas minst två arbetsdagar före ankomst.
Klicka på respektive bana för att komma till dess webbsida med mer info.
Alla priser är frånpriser

Kontakta oss

Du är alltid välkommen att höra av dig till oss - ingen fråga är för liten. Ring oss på 040 - 48 38 00, mejla till info@notesjo.se eller använd formuläret härintill, så hör vi av oss.

Se 360°-bilder på våra lokaler

Hitta hit

Den idylliska skånebyn Nötesjö ligger bara fem minuter från Sturups flygplats. Från Malmö och Ystad följer du skyltarna från E65. Från Lund kör du mot flygplatsen och följer skyltarna i rondellen. Du parkerar gratis hos oss! Välkommen!

Nötesjö - Smakfulla Möten
Nötesjövägen 128, Nötesjö

23391 Svedala

Klicka för vägbeskrivning och detaljerad karta
kontakt3

POSTADRESS 

Nötesjö - Smakfulla Möten
Box 41, 230 32 Malmö Sturup


 

Boka online